Tarieven

Ik vind het belangrijk dat er een fotoboek is van een afscheid. Foto’s terugkijken op de computer of tv is voor veel mensen niet prettig. Een boek kun je er even bij pakken en is ook fijner voor kinderen. Dan kun je samen terugkijken en de liefde weer zien die er voor de overledene is. Deze liefde blijft en het is fijn om die weer te ervaren als je daar behoefte aan hebt.

“De herinnering is soms niet in woorden uit te drukken…..beeld zegt alles….”

Afscheidsreportage inclusief fotoalbum:

  •  (Telefonisch) overleg met de familie of de uitvaartbegeleider. Ik vraag naar jullie wensen en een draaiboek van de dag. Op deze manier kan ik me goed voorbereiden en weet ik wat er gaat gebeuren.
  • Ik kom fotograferen. Ik ben op de achtergrond aanwezig, leg het afscheid op een discrete manier vast en laat de liefde zien die er is. Je kiest zelf wat ik vast kom leggen: vertrek thuis of rouwcentrum, afscheidsdienst, crematie of begrafenis, sluiten kist, condoleance, koffietafel.

Bij pakket 1 en 2:

  • Binnen een week ontvang je, via de mail, een slideshow (beveiligd met wachtwoord) die 2 maanden gratis online staat.  Hierin zijn alvast een aantal beelden verwerkt tot het verhaal van jullie afscheid.
  • Ondertussen ga ik aan de slag om een professioneel fotoboek te maken. Omdat het jullie album is, vind ik het belangrijk dat jullie hier nog aanpassingen aan kunnen doen. 
  • Nabewerkte foto’s ontvang je op een houten USB in een luxe bewaardoos.

Mochten de pakketten niet aansluiten of heb je andere wensen, dan kan ik altijd een offerte op maat maken.  1 uur meer of minder fotograferen is 100 euro.

Extra fotoboeken bijbestellen kan voordelig want de opmaakkosten worden alleen bij het eerste boek berekend.

Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat u bijv. kunt besteden aan een fotoreportage tijdens de uitvaart. Neem contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartbegeleider voor de mogelijkheden.

Vanaf 5 uur fotografie is het mogelijk om de uren te spreiden. Je kunt ervoor kiezen om diverse momenten te laten fotograferen zoals de avondwake, opbaring, sluiten kist, uitvaart en condoleren. Maar ook de asverstrooiing of het bijzetten van de steen op het graf.

Facturering kan rechtstreeks of via de uitvaartbegeleider.

Extra opties:

* extra fotografie tijd €25,00 per 15 min.

* extra foto’s (bundels van 10) €30,00

* houten USB-stick in luxe doosje €35,00

* slideshow met 30-40 foto’s en muziek €49,00

* minialbum (14×14 cm)  met 8 foto’s €35,00

* herinneringsalbum vanaf €195,00 (indien meteen besteld bij fotografie)

* herinneringsalbum achteraf besteld vanaf €225,00

De fotoalbums: 

De fotoalbums die ik lever zijn  van hoge kwaliteit en natuurlijk platliggend. Ze worden helemaal met de hand gemaakt en er is ruime keuze in het materiaal voor de kaft (linnen, kurk, leer). Wil je er een inzien dan ben je altijd welkom. Bij pakket 1 en 2 maak ik een opzet voor het album en na overleg kunnen hier nog aanpassingen aan gedaan worden zodat het echt jullie album wordt.